Utazni mindig jó.
Kikapcsolódás vagy üzlet céljából.
Ön kitalálja, mi megvalósítjuk!

Weboldalunk hamarosan rajtra kész

2012-07-26

A BOOKERS.hu a leghatékonyabb eszközökkel segít Önnek abban, hogy személyes vagy üzleti utazásai ne csak kényelmesek, de költséghatékonyak is legyenek. Önnek csak az élményekre, a kikapcsolódásra vagy az üzletkötésre kell koncentrálnia. Dinamikus, ügyfél centrikus kollégáink állnak készséggel rendelkezésére.

A BOOKERS.hu a leghatékonyabb eszközökkel segít Önnek abban, hogy személyes vagy üzleti utazásai ne csak kényelmesek, de költséghatékonyak is legyenek. Önnek csak az élményekre, a kikapcsolódásra vagy az üzletkötésre kell koncentrálnia. Dinamikus, ügyfél centrikus kollégáink állnak készséggel rendelkezésére, hogy Ön akár a munkahelyéről, az otthonából vagy a világ bármely pontjáról repülőjegyet rendeljen, szállást foglaljon, autót béreljen, utasbiztosítást kössön anélkül, hogy értékes idejét elpazarolná. Irodánk és több éves szakmai gyakorlattal rendelkező munkatársaink garantálják Önnek az üzleti, incentive, kulturális és egyéni utaztatás teljes körű lebonyolítását.

Cégünk honlapja az alapszolgáltatásainkon túl tájékoztatást nyújt az úti céljára vonatkozó hasznos tudnivalókról, az árfolyamokról, az esetleges vízumkötelezettségről, az egészségügyi előírásokról, de még az aktuális időjárási viszonyokról is. Honlapunk segítségével ajánlatot kérhet, aminek segítségével kiválaszthatja az Önnek megfelelő színvonalú megoldást, valamint repülőjegyét is egyetlen kattintással megrendelheti. Mindezt természetesen megteheti telefonon, faxon vagy SMS-ben is. Repülőjegyét kívánságára otthonába vagy munkahelyére szállítjuk, illetve átveheti azt belvárosi irodánkban is. Szolgáltatásaink ellenértékét készpénzben, bankkátrányával vagy akár banki átutalással is kifizetheti.

Számtalan vállalkozás kínálja szolgáltatásait a piacon. Miért választaná a mi irodánkat?


Azért, mert nálunk nincsenek sorban álló ügyfelek, a személyes igényeinek megfelelő szolgáltatást kínálunk, ügyintézőink kedvesek, segítőkészek és tapasztaltak, és ha ez még nem lenne elég, azért is minket válasszon, mert mi nem ismerünk, és soha sem mondunk „nem”-et ügyfeleinknek. Fontos számunkra a személyes kötődés, ügyfeleinkkel kialakított bizalmi kapcsolat. Ebből a megfontolásból korlátozott számú ügyfélkör kialakítására törekszünk.

Szeretnénk Önt is elégedett és visszatérő partnereink között üdvözölni. Reméljük, hogy hamarosan részesei lehetünk jövőbeni üzleti sikereinek, élmény dús vakációinak. Hosszútávú, kölcsönös előnyökre épülő együttműködésünk eredményeként Önnek további ingyenes szolgáltatások igénybevételére és jelentős kedvezményekre nyílik lehetősége.